کدام گوشی‌ها تشعشعات خطرناکتری دارند؟

کدام گوشی‌ها تشعشعات خطرناکتری دارند؟

تبلیغات
تبلیغات

منوهای سایت

عضویت سریع
نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور

تبادل لینک هوشمند






چت باکس


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

امکانات وب

خبرنامه وب سایت:





آخرین نظرات کاربران

کدام گوشی‌ها تشعشعات خطرناکتری دارند؟

BanklessTimes به تازگی گزارشی از تلفن های همراهی که بیشترین تشعشعات را ساطع می کنند منتشر کرده است. این رتبه بندی شامل محصولات گوگل، سونی، موتورولا، زد تی ای، وان پلاس و اوپو می شود.

از زمانی که تلفن همراه وارد زندگی مردم شد، نگرانی هایی در مورد تاثیر امواج موبایل بر سلامت انسان و ارتباط آن با بیماری ها در بین مردم وجود داشت. اینکه آیا تشعشعات تلفن همراه واقعاً بر سلامت تأثیر می گذارد یا خیر، هنوز دقیقاً مشخص نیست. اما دانشمندان معتقدند استفاده طولانی مدت از تلفن همراه در محیط های بسته می تواند باعث آسیب شود.

در یک مطالعه جدید، گوشی‌های هوشمند مختلف بر اساس میزان تشعشع آن‌ها مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند. تجزیه و تحلیل بانک لستیمز نشان می دهد که گوگل پیکسل و سونی اکسپریا بیشترین میزان تابش را دارند. با این حال، طبق لیست منتشر شده، این دو گوشی بدترین انتشار دهنده ها نیستند. BanklessTimes به تازگی گزارشی از تلفن های همراهی که بیشترین تشعشعات را ساطع می کنند منتشر کرده است. این رتبه بندی شامل محصولات گوگل، سونی، موتورولا، زد تی ای، وان پلاس و اوپو می شود.

موتورولا اج با 1.79 وات بر کیلوگرم بیشترین تشعشع را منتشر می کند، پس از آن ZTE Axon 11 5G با 1.59 وات بر کیلوگرم و OnePlus 6T با 1.55 وات بر کیلوگرم قرار دارند. در این مقایسه ده گوشی موبایلی که بیشترین تشعشعات گوشی را از خود ساطع می کنند رتبه بندی شده اند. این رتبه بندی عمدتاً شامل مدل های قدیمی است و در بین آنها سه دستگاه از گوگل دیده می شود. تشعشعات گوشی های هوشمند با میزان تاثیر بر بدن مشخص می شود. نرخ جذب ویژه (SAR) مقدار انرژی جذب شده در واحد جرم توسط بدن انسان هنگام قرار گرفتن در معرض فرکانس رادیویی (RF) است. کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده (FCC) حداکثر سطح SAR را 1.6 وات بر کیلوگرم تعیین کرده است. با توجه به این پارامتر، از بین ده گوشی موجود در این لیست، تنها موتورولا اج از حد مجاز تشعشع فراتر رفته است.

برخی کشورها نیز تابش گوشی های هوشمند با تابش 1.6 وات بر کیلوگرم تا 2.0 وات بر کیلوگرم را به عنوان استاندارد در نظر می گیرند. توجه به این نکته ضروری است که همه تلفن های همراه سطحی از اشعه ساطع می کنند. اما عوامل مختلفی باعث می شود تا حجم انتشار متفاوتی داشته باشند. از جمله این موارد می توان به نوع دستگاه، مدل، سن و قدرت آنتن فرستنده آن اشاره کرد. عامل دیگر فاصله از نزدیکترین برج سلولی است. تلفن های ما امواج RF را در طیف الکترومغناطیسی ساطع می کنند. در حالی که 2G تا 4G مقدار RF را در محدوده 0.7 تا 2.7 گیگاهرتز منتشر می کند. تلفن های 5G می توانند این کار را تا 80 گیگاهرتز انجام دهند. آنها به دلیل فرکانس کم و انرژی کم جزء پرتوهای غیریونیزان محسوب می شوند و انرژی کم آنها برای تغییر DNA کافی نیست و در نتیجه خطر ابتلا به سرطان را افزایش نمی دهد.

 

منبع: proximus

 


می پسندم نمی پسندم
نویسنده : |
تاریخ : دو شنبه 4 مهر 1401 ساعت : 19:10
بازدید : 687

مطالب مرتبط

    نظرات

    برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
    نام
    آدرس ایمیل
    وب سایت/بلاگ
    :) :( ;) :D
    ;)) :X :? :P
    :* =(( :O };-
    :B /:) =DD :S
    -) :-(( :-| :-))
    نظر خصوصی

     کد را وارد نمایید:

    آپلود عکس دلخواه: